dilluns, 7 de gener del 2013

Ens tornem a reunir!

Bon dia companys i companyes!

Avui ens hem tornat a reunir per rectificar algunes coses del nostre blog. Tenint en compte els comentaris dels nostres companys, hem tret més suc a la primera activitat didàctica, la visita al museu de la pesca.
També hem proposat una altra activitat didàctica per fer i finalment n'hem modificat una mica l'estètica en general.

Esperem que hagueu passat unes bones festes i fins aviat!

Alba. Helena i Júlia

2 comentaris:

  1. Bona tarda companyes,

    sóm la Olga Vidal, L'Anna Rodriguez, en Jesus Espinosa,¡ i la Rebeca Rubio i ens ha tocat coavaluar el vostre bloc.

    Per començar ens agradaria felicitar-vos pel dissenydel vostre bloc, perquè creiem que és un bloc molt amé i atractiu pels visitants.
    Un altre aspecte a comentar, serien les pestanyes. Estan molt ben organitzades i estructurades, i el seu contingut és força adequat, amb una bona tria de continguts i entenedora, i no sobra cap contingut, tot i que poder haurieu de fer més referència al àmbit de la pesca.
    Creiem que els objectius estan força desenvolupats, tot i que haurien de ser una mica més concrets i dir la metodologia que fareu servir.
    Les activitat que teniu al bloc estan molt ben desenvolupades, creiem que les heu estructurat molt bé i que són adequades a l'edat, treballeu molt el que és l'aspecte de la pesca en les activitats i el poble.

    Felicitats!

    ResponElimina
  2. Hola!!
    Som la Laura Martínez, l'Olga Moreno, l'Adriana Ramos i l'Anna Vidal.
    Pel que fa al disseny del bloc, trobem que és atractiu.
    Heu seguit com es va dir en un principi l'estructura que havia de dur el bloc.
    Els continguts que heu escollit són adequats i entenedors. A més, heu escollit molt bé les imatges i les heu sabut col·locar de manera correcta.
    Les activitats que realitzeu estan molt bé i treballeu molt bé uns aspectes tant importants de Palamós, com són la pesca i la població.

    Bona feina!

    ResponElimina