dilluns, 17 de desembre del 2012

Activitats didàctiques!

Hola a tothom!
Ens vam reunir les tres l'altre dia per fer les activitats didàctiques!
Cada activitat té com a objectiu principal aprendre alguna cosa sobre l'entorn de tot l'alumnat. A més a més, són activitats força dinàmiques i ells en són els protagonistes.
La veritat és que ens ha costat una mica posar-nos d'acord ja que han sorgit forces idees. De totes maneres, hem acabat optant per aquestes dos perquè són les més pràctiques d'aplicar i a la vegada productives.
Així doncs, esperem que hi trobeu un bon ús a les activitats!

Fins aviat!

divendres, 12 d’octubre del 2012

Benvinguts a Palamós!

Molt bon dia a tothom!

Ja som aquí! 
Esperem que l'espera no s'hagi fet massa llarga, estàvem carregant els motors per començar amb molta energia!
Així que a partir d'ara, seguidors i seguidores del nostre blog, esperem que entre tots assolim tots els objectius que ens hem proposat i que ens proposeu o proposareu ben aviat.
Presentem doncs, el primer mos del blog de Palamós! 




Primer de tot: Qui som? 
Som l'Alba Cabrera, Helena Gómez i Júlia Muñoz, tres estudiants de 2on del Grau d'Educació Primària.  

A continuació: Per què Palamós? - estem segures que us debeu preguntar.
Doncs no ens va costar gaire decidir-nos. Les tres vam coincidir que Palamós té molts aspectes històrics per explicar i molt interessants!. A més a més, aprofitarem la ocasió, per fer una petita excursió!

Comencem el petit viatge cap aquest poblet de la Costa Brava tant bonic i que segur que, a mesura que el coneixem, encara ho serà més.

Aquí tindreu l'oportunitat de descobrir amb nosaltres com és, com s'hi viu, com ha anat canviant al llarg de la història... i moltes altres coses interessants! I sobretot, com de tot arreu se'n poden extreure divertides activitats o reflexions per entendre cada zona.

Esperem que us agradi i que poguem compartir opinions que ens ajudin a millorar!